AGENDA

6 okt
KrijgerKracht - start introcursus
 

Werkwijze

 

De start

We starten met een vrijblijvende kennismakingsgesprek waarin we samen verkennen wat precies de vraag is en wat je wensen zijn tav de coaching. Dit kan face-to-face, per skype of telefonisch. Als er een wederzijdse klik is, gaan we samen op weg naar de hoofdstroom van jouw leven (ipv de ventweg).

Hoe verlopen de sessies?

Coaching bij mij is altijd maatwerk. Geen vaste tijden, locaties, lengtes, periodes. Samen kijken we wat passend is om de weg naar jouw oorsprong te vinden. Sessies in een coachkamer, wandelsessies, sessies op inspirerende plekken of een bezoek aan jouw geboorteplek. Allemaal mogelijk als het maar dienend is aan jouw proces. Soms zijn een paar gesprekken al genoeg om jouw oorsprong tot leven te brengen, soms duurt het langer.

Ik beoog dat jouw leven weer vanzelf gaat stromen, met alle vreugde, innerlijke rust en vervulling van dien.

Hoe werk ik met jou?

Ik werk vooral ervaringsgericht, in het hier en nu. Er bestaat namelijk niets anders dan DIT MOMENT. Ik wil je graag de smaak van het NU laten ervaren. Alleen dan ben je in staat om het ook buiten de sessies te gaan leven. 

Mijn stijl is licht én diep, en liefdevol confronterend tot de kern. Ik geef je eerlijk terug wat ik zie en wat ik ervaar in het contact met jou. Ik nodig je uit waarachtig te worden. Daar zit mijn kracht. Ik stel me, naast dat ik professional ben, op als medemens. Daardoor voelen mijn cliënten zich meestal meteen op hun gemak. Niets menselijks is mij vreemd. Alles (of waarschijnlijk bijna alles) waar jij mee worstel ken ik van binnenuit. Ik kom van ver, om het zo maar te zeggen, en heb alle tegenslagen in mijn leven getransformeerd naar groei. 

Door de verschillende scholing kan ik uit diverse methodieken putten om jou goed te kunnen begeleiden. Echter, ik maak jou en ons contact belangrijker dan de methodiek. Ik stem ook altijd af met je af welke 'route' we nemen, zodat er draagvlak bij je is. Om een indruk te geven wat er allemaal mogelijk is: ik werk met dialoog, meditatie, beweging, visualisaties, muziek, tekenen, rituelen, zelfonderzoek, en uitleg zodat je begrijpt wat we doen.

Momenteel ben ik bezig de LevensLemniscaat te ontwikkelen, op basis van 18 jaar coachervaring. Een hele praktische kapstok die je snel inzicht geeft hoe 'het leven' werkt. Hoe je bij je oorsprong komt en hoe je de voorwaarden kan scheppen om je Leven en je Zijn te gaan enten op jouw oorspronkelijke vonk.

Wat verwacht ik van jou?

Ik werk graag met je als je echt een volmondig JA hebt. Anders werkt het gewoon niet. Het gaat niet over het oppimpen van een afgebladderd nachtkastje, of het wegwerken van nare gevoelens. Het gaat over iets heel KOSTBAARS, namelijk de wortel van jouw oorsprong opdelven.

We realiseren ons nauwelijks, hopelijk ben jij een uitzondering, hoe bijzonder dat eigenlijk is: Leven... Totdat we ernstig ziek worden of een dierbare ons ontvalt. Mijn advies is: stel je leven niet uit. Grijp je kans om voluit te leven, tot je er uiteindelijk bij neervalt. Het is eerder voorbij dan we vermoeden.

En, wat ik ook verwacht is dat je bereid bent om mijn aanpak te volgen en tussen de sessies door (in het échte leven) op avontuur te gaan met experimenten en oefeningen die ik je aanreik. Graag hoor ik ook je feedback. We kijken per sessie of het je werkelijk verder brengt. Ik zal je wensen en grenzen honoreren.

Is er een betalende werkgever?

Betaalt je werkgever, dan stel ik een offerte op. Ik werk veel voor organisaties en ken de taal. Ik heb mijn hele werkleven in en voor organisarties gewerkt. Leven en werken vanuit jouw oorsprong is namelijk zo aards als de pieten. Niks zweverigs aan.

Interesse?

Bel of mail me met je vraag. Ik neem gauw contact met je op.

 
deel via